Γλώσσα ψάρι φιλέτο στο φούρνο με σπανάκι
2016-02-04 13:26:55
- Σερβίρεις : 4
- Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
- Έτοιμη σε : 35m
Υλικά
- 280 γρ. σπανάκι αποψυγμένο και ψιλοκομμένο
- 2 κουτ.σούπας γλυκό κρασί
- 1 κουτ.σούπας αλεύρι
- Αλάτι-πιπέρι
- 4 φιλέτα γλώσσα
- 1/3 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κουτ.σούπας βούτυρο
- Κρέμα γάλακτος
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα λαδωμένο ταψί βάζουμε το σπανάκι
Βήμα 2
Βάζουμε τα ψάρια από πάνω και αλατοπιπερώνουμε
Βήμα 3
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το κρασί με το αλεύρι και προσθέτουμε την κρέμα
Βήμα 4
Περιχύνουμε πάνω από το ψάρι και πασπαλίζουμε με το τυρί
Βήμα 5
Ρίχνουμε το βούτυρο και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς
Βήμα 6
Η γλώσσα στο φούρνο με σπανάκι είναι έτοιμη
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο σπανάκι αν θέλετε