Ιταλική παραδοσιακή γνήσια πίτσα μαργαρίτα με σάλτσα και λεπτή ζύμη
2016-02-04 13:22:43
- Σερβίρεις : 4
- Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
- Έτοιμη σε : 20m
Υλικά
- Ζύμη για πίτσα
- 3 κ.γ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- Μερικά φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
- 2 μικρές ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 120 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 ºC
Βήμα 2
Βάζουμε την ζύμη σε λαδωμένο ταψί και αλείφουμε με το λάδι
Βήμα 3
Απλώνουμε το σκόρδο, την μοτσαρέλα και τις ντμάτες πάνω στην ζύμη
Βήμα 4
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον βασιλικό
Βήμα 5
Ψήνουμε την πίτσα για 10 λεπτά
Βήμα 6
Πσπαλίζουμε με την παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βήμα 7
Η Ιταλική παραδοσιακή γνήσια πίτσα μαργαρίτα με σάλτσα και λεπτή ζύμη είναι έτοιμη.