Κατσικάκι κοκκινιστό με μακαρόνια

2016-02-04 14:06:04
εικόνα 2480
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 70m
  • Έτοιμη σε : 75m
Μια εύκολη συνταγή για να φτιάξεις κατσικάκι κοκκινιστό με μακαρόνια, ιδανικό για μεσημεριανό αλλά και για ένα πασχαλινό τραπέζι.

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Μισό κιλό κατσικάκι χωρίς κόκαλο σε μερίδες
  • 1 κουτ.σούπας θυμάρι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κούπα ντοματοχυμό
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανό
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κατσικάκι με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι

Βήμα 2

Συμπληρώνουμε με μπόλικο νερό και βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να μαγειρευτεί

Βήμα 3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι

Βήμα 4

Προσθέτουμε το σκόρδο και τον ντοματοχυμό

Βήμα 5

Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κατσικάκι και τον μαϊντανό

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 7

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 8

Το κατσικάκι κοκκινιστό με μακαρόνια είναι έτοιμο!

  Συμβουλές
  • Σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα