Κόκκινα Πασχαλινά αυγά βαμμένα με παντζάρια με φυσικό τρόπο
2016-02-04 13:29:20
- Σερβίρεις : 10
- Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
- Έτοιμη σε : 40m
Υλικά
- 10 αυγά
- 4 παντζάρια
- 1 φλ. ξύδι
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζεις τα αυγά με 4 ψιλοκομμένα παντζάρια, μαζί με το ξύδι.
Βήμα 2
Αφήνεις το νερό να μην σκεπάζει ολόκληρα τα αυγά.
Βήμα 3
Ύστερα, τα βγάζεις από την φωτιά και τα αφήνεις για μια ημέρα ώστε να γίνει πιο δυνατό το χρώμα, σε θερμοκρασία δωματίου.