Ντιπ Αντζούγιας

2016-02-04 15:03:33
εικόνα 4724
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m
Μια ιδέα ξεχωριστή με πολύ ιδιαίτερη γεύση. Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα ντιπ αντζουγιας. Θα ξετρελλαθείτε με την υπέροχη γεύση και το θαλασσινό άρωμα που αφήνει στο στόμα. Ιδανικός μεζές για παγωμένο ουζάκι παρέα με φρέσκο φρυγανισμένο ψωμί. Δοκίμασε αυτή την καταπληκτική συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.  

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί του τόστ χωρίς την κόρα, μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο καλά
  • 15 φιλέτα αντζούγιας παστής
  • μισό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • 8 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 150 γραμμάρια κουκουνάρι
  • 100-150 ml ελαιόλαδο
  • 4 κόκκους πράσινο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζεις όλα τα υλικά σε μπλέντερ και χτυπάς μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά.

Βήμα 2

Δοκιμάζεις και διορθώνεις αν χρειάζεται τη γεύση, ανάλογα.

Βήμα 3

Συγχαρητήρια το ντιπ αντζουγιας είναι έτοιμο. Καλή απόλαυση.