Ντιπ τυριού για νάτσος

2016-02-04 13:54:36
εικόνα 2031
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m
Το καλύτερο ντιπ τυριού για νάτσος που γίνεται πολύ εύκολα και μπορείς να το σερβίρεις στους καλεσμένους σου και με τσιπς ή κριτσίνια!

Υλικά

  • 7 φέτες κίτρινο τυρί (γκούντα, τσένταρ)
  • 2 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 2 κουτ.σούπας αλεύρι
  • 1 κούπα γάλα
  • Μισό κουτ.γλ.αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά

Βήμα 2

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνέχεια

Βήμα 3

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα

Βήμα 4

Όταν πήξει προσθέτουμε το αλάτι και το τυρί

Βήμα 5

Βράζουμε μέχρι να λιώσει το τυρί περίπου για 10 λεπτά

Βήμα 6

Το ντιπ τυριού για νάτσος είναι έτοιμο!

  Συμβουλές
  • Μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριά jalapeno
  • Λίγο σκόρδο θα το κάνει πιο πικάντικο