Ομελέτα με ντομάτα και φέτα

2016-02-04 13:49:29
εικόνα 1829
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 2m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 8m
  • Έτοιμη σε : 10m
Μια μεσογειακή συνταγή για ομελέτα με ντομάτα και φέτα, ιδανική για βραδινό αλλά και πρωινό! Γίνεται με απλά υλικά και πολύ γρήγορη ενώ είναι πολύ χορταστική.

Υλικά

  • 5 αυγά
  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 75 γρ. strong>φέτα σε κομμάτια
  • 8 strong>ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • Αλάτι –Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μέτρια φωτιά βάζουμε ένα τηγάνι

Βήμα 2

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 1 λεπτό

Βήμα 4

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλάτι-πιπέρι με το βασιλικό και λίγο νερό

Βήμα 5

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα αυγά

Βήμα 6

Αφήνουμε για 5 λεπτά και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά

Βήμα 7

Αφήνουμε για 2 λεπτά

Βήμα 8

Προσθέτουμε τη strong>φέτα και τις strong>ντομάτες

Βήμα 9

Διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση

Βήμα 10

Η strong>ομελέτα με ντομάτα και φέτα είναι έτοιμη!

  Συμβουλές
  • Μπορείς να προσθέσεις πιπεριά
  • Αν θέλεις πρόσθεσε ρίγανη ή και μαϊντανό
  • Ταιριάζει πολύ και με ελιές