Πατατοσαλάτα της Αργυρώς
2016-02-04 14:03:14
- Σερβίρεις : 8
- Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 35m
- Έτοιμη σε : 40m
Υλικά
- 1½ κιλό πατάτες
- 4 βρασμένα αυγά κομμένα
- 4 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 3 κουτ.σούπας ξίδι
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κουτ.σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι - πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό να τις καλύπτει για 25 λεπτά
Βήμα 2
Τις στραγγίζουμε και τις ξεπλένουμε με κρύο νερό
Βήμα 3
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια και τις βάζουμε σε μπολ
Βήμα 4
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και διατηρούμε στο ψυγείο
Βήμα 5
Η πατατοσαλάτα της Αργυρώς είναι έτοιμη!
- Άφησε στο ψυγείο να κρυώσει για 20 λεπτά