Τονοσαλάτα με Ζυμαρικά
2016-02-04 15:03:39
- Σερβίρεις : 4
- Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
- Έτοιμη σε : 25m
Υλικά
- 250 γραμμάρια φουσίλι τρικολόρε βρασμένα σε αλατισμένο νερό και σουρωμένα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό
- 2 κονσέρβες τόνο σε λάδι στραγγισμένο
- το λάδι από τον τόνο
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- μισό λεμόνι χυμό
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο μόνο το πράσινο κομμάτι του, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζεις τα μακαρόνια σε ένα μπωλ μαζί με τον τόνο, το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
Βήμα 2
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύεις καλά, το λάδι από τον τόνο, το λεμόνι και τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Περιχύνεις τα ζυμαρικά και ανακατεύεις πολύ καλά.
Βήμα 4
Προσθέτεις ακόμα λίγο πιπέρι.
Βήμα 5
Σγχαρητήρια η τονοσαλατα με ζυμαρικα είναι έτοιμη. Καλή όρεξη.
- Μπορείς να προσθέσεις στην τονοσαλάτα, και άλλα υλικά της αρεσκείας σου.