Τσιρόνια ξεβρασμένα
2016-02-04 14:04:45
- Σερβίρεις : 8
- Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
- Χρόνος Μαγειρέματος : 5m
- Έτοιμη σε : 20m
Υλικά
- 12 τσιρόνια παστά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- μισό κουταλάκι πιπέρι
- 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
- λίγο ξύδι
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε σε κατσαρόλα νερό, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια - όπως είναι - και τα βγάζουμε ύστερα από ένα λεπτό. Τα καθαρίζουμε και τα βάζουμε με τη σειρά σε πιατέλα.
Βήμα 2
Κόβουμε το κρεμμύδι ψιλά - ψιλά και το καβουρδίζουμε με το λάδι. Όταν κοκκινίσει ρίχνουμε το πιπέρι.
Βήμα 3
Σβήνουμε τη φωτιά, περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα ψάρια και τα ραντίζουμε με λίγο ξύδι.
Βήμα 4
Τα τσιρόνια είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε.